Firma Deratizare – Deratizare Bucuresti

Operatiunea de deratizare reprezinta actiunea de combatere a rozatoarelor daunatoare si de mentinere a acestoara la un nivel numeric redus, printr-un complex de masuri aplicate permanent. Intrucat combaterea este mai grea, este de recomandat a se preveni aparitia si raspandirea acestor daunatori prin procese periodice de deratizare, in acest fel avand certitudinea ca veti scapa de disconfortul creat de acestea. Din aceasta cauza, deratizarea trebuie efectuata in mod continuu si ritmic, pentru a impiedica refacerea rapida a populatiei daunatoare.

Serviciul de deratizare previne si combate transmiterea unor boli de catre rozatoare, prin muscatura sau contact. Pericolul mare pe care-l reprezinta acesti daunatori constand in faptul ca provoaca numeroase pagube materiale si reprezinta un pericol deosebit pentru sanatate.

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate in lupta impotriva daunatorilor, este important sa se procedeze in etape, dupa un plan bine stabilit. Metodele de combatere a rozatoarelor se vor alege de fiecare data de catre specialistii DDD, dupa o inspectie amanuntita a spatiului vizat, tinandu-se cont de destinatia acestuia , gradul de infestare si tipul daunatorilor.

Operatiunea de deratizare trebuie efectuata pe tot parcursul anului, dar cu o intensitate mai mare primavara si toamna. Numarul statiilor de intoxicare va fi corelat in functie de suprafata tratata si cantitatea de raticid folosita / unitatea de masura conform prospectelor substantelor utilizate.

Deoarece dispunem de mijloacele necesare pentru a-i elimina si in acelasi timp asigura operarea corespunzatoare, specialistii DDD va ofera cele mai bune solutii la problemele dumneavoastra, calitatea serviciilor fiind superioara si garantata pe o perioada de 30 de zile!

Toate substantele si materiale folosite sunt avizate de Ministerul Sanatatii, sunt ecologice, biodegradabile, si nu au efect toxic asupra organismului uman, cu respectarea sricta a normelor de securitate si igiena specifice fiecarui produs!

 

 

 


 Tags: deratizare dezinsectie, deratizare bucurestideratizare pretderatizare non-stop, firma deratizare,