Firma Dezinsectie – Dezinsectie Bucuresti

Operatiunea de dezinsectie consta in actiunea de distrugere sau de prevenire a raspandirii insectelor daunatoare si parazitilor, cu ajutorul dispozitivelor si substantelor chimice specifice artropodelor, care transmit direct sau indirect boli contagioase pentru om si animale, sau care pot fi generatoare de disconfort.

In functie de natura si scopul ei, dezinsectia poate fi executata cu scopul de prevenire in rolul de impiedicare a aparitiei si raspandirii insectelor daunatoare, cat si cu scopul de eliminare, avand drept rol distrugerea definitiva a insectelor dintr-un spatiu infestat. O operatiune de dezinsectie este ineficienta si chiar contraindicata in vecinatatea unor spatii infestate, in astfel de cazuri fiind de recomandat eliminarea intregului focar de infestare printr-o dezinsectie curativa asupra zonei infestate.

Operatiunile de dezinsectie vizeaza insectele zburatoare, taratoare si parazite. Dezinsectia se face prin pulverizare solutie lichida ce consta in utilizarea substantelor pesticide de ingestie si contact, pentru combaterea insectelor adulte si a larvelor. Substantele se vor aplica printr-o pulverizare completa a tuturor ascunzisurilor, cat si a tuturor celorlalte locuri unde pot aparea insecte. Daca ascunzisurile nu sunt accesibile, se va pulveriza o zona de bariera în jurul acestora.

Riscurile la care va expuneti pot transmite o serie de boli infectioase, sau pot provoca alergii periculoase prin contactul direct, intepaturi sau prin contaminarea spatiilor si a alimentelor. Acestea pot aparea in diverse spatii, indiferent de gradul de curatenie aplicat.

Fie ca este vorba de locuinta dumneavoastra ori de un spatiu commercial, specialistii DDD vor avea solutii perfect adaptate zonei infestate, experienta si pregatirea fiind vizibila printr-o calitatea a serviciilor premium si o garantie pe o perioada de 30 de zile!

Toate substantele si materiale folosite sunt avizate de Ministerul Sanatatii, sunt ecologice, biodegradabile, si nu au efect toxic asupra organismului uman, cu respectarea sricta a normelor de securitate si igiena specifice fiecarui produs!
 

 

 


 Tags: dezinsectie purici, dezinsectie deratizaredezinsectie gandaci, firma dezinsectiedezinsectie bucuresti,