Tratamente Fitosanitare – Fitosanitare Bucuresti

Operatiunea de tramente fitosanitare consta in etape de combatere a daunatorilor si a bolilor la plante, prin utilaje si substante specifice, cat si tratamente pentru erbicidarea terenurilor, plantatiilor sau pavimentelor.

Executam eficient tratamente fitosanitare atat la pomi fructiferi si vita de vie, cat si la arbori ornamentali, spatii verzi municipale si vegetatie inalta. Produsele folosite sunt avizate de catre Ministerul Agriculturii si prezinta o toxicitate redusa, cu respectarea strica de protectie a sanatatii consumatorului, a florei si faunei terestre, cat si acvatice.

Tratamentul fitosanitar se aplica pe toata perioada anului, tuturor tipurilor de plante, acestea fiind indispensabile pentru combaterea bolilor si daunatorilor. Toate tratamentele se vor executa in zilele cu temperature pozitive, de preferat dimineata, pentru a evita evaporarea rapida a solutiei de pe organele plantelor.

Speciile afectate de boli sau daunatori le sunt deteriorate fructele, frunzele, lastarii, florile, ramurile, trunchiul sau radacinile. Plantele au o stare de vegetatie necorespunzatoare, se calamiteaza total sau partial, productia de fructe fiind depreciata prin calitatea acestora, ajungandu-se la scaderea longevitatii lor.

Pentru a stabili tratamentele fitosanitare necesare plantelor, dispunem de personal cu experienta profesionala, calificat pentru aplicarea tratamentelor cu ajutorul echipamentelor corespunzatoare. Pana in prezent am executat cu succces tratamente fitosanitare pentru plantatii de arbori fructiferi, gradini si curti private, cat si pentru aliniamente de vegetatie ornamentala.

In functie de numarul plantelor ce trebuiesc tratate, de suprafata si de boala ori daunatorul ce trebuie combatut, specialistii nostri va vor indica toate informatiile, incepand cu cu cele legate de costuri si continuand cu masurile de intretinere ce trebuie intreprinse dupa tratament.

Calitatea serviciilor oferite este importanta pentru noi!

 

 

 


 Tags: tratamente fitosanitare, fitosanitare bucuresti, fitosanitare rosetti, fitosanitare online, fitosanitare dex,